Stugorna

Stugbyn ligger inne i vackra Marsliden, vid foten av Ropentjakke och resten av Marsfjällen. Bara ett stenkast från stugorna börjar vandrings- och skoterleder som tar er ut till en fantastisk fjällvärld. Här finns stora möjligheter för naturupplevelser, fjällvandring, jakt, fiske, skidåkning och skoterkörning. Varför inte vandra upp till Marsfjället, högsta toppen når 1589 m.ö.h. och är det högsta fjället i den svenska fjällkedjan mellan Sylarna och Norra Storfjället. 

Vi har två stycken 6 bäddslägenheter, Annex V och Annex H. Vardera lägenhet består av ett allrum med ett kök, matplats, TV och två sängplatser. Vidare har de två sovrum med två sängplatser båda rummen. Lillstugan har 2 bäddar, kök och toalett/dusch. Generalen, är en liten övernattningsstuga för två.


Annex V

Annex V är en 6 bäddsstuga med tre våningssängar. Lägenheten är utrustad med kyl, frys, fullstor spis/ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och köksutrustning för 6 personer. I lägenheten finns även toalett. Gemensam dusch och toalett finns i intilliggande servicehus. TV finns i lägenheten. Täcken och kuddar finns, medtag egna lakan!

Annex H

Annex H är en 6 bäddsstuga med två våningssängar och en bäddsoffa. Lägenheten är utrustad med kyl, frys, fullstor spis/ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och köksutrustning för 6 personer. I lägenheten finns även toalett. Gemensam dusch och toalett finns i intilliggande servicehus. TV finns i lägenheten. Täcken och kuddar finns, medtag egna lakan!


Lillstugan

Lillstugan har två bäddar, toalett och dusch i stugan. Ett litet kök med bord för 2 pers, spisplatta, kyl, mikrovågsugn och kaffebryggare. Köksutrustning för 2-3 personer. Frys finns i intillliggande förråd, fråga gärna! TV finns i stugan. Vedeldad kamin, fråga efter ved. Täcken och kuddar finns, medtag egna lakan!


Generalen

Vi har även en liten gullig övernattningsstuga, Generalen för 2 personer. I stugan finns en våningssäng, bord och två stolar, kyl, kokplatta, mikrovågsugn och husgeråd. Vatten hämtas i servicehus där även toalett och dusch finns. Frysmöjligheter finns, fråga gärna! Täcken och kuddar finns, medtag egna lakan!